Laksesæsonen 2021

10.okt

Jeg fik klemt endnu en tur til Storå. Sæsonens sidste – i håb om at lande ‘bare’ en laks i år. Jeg var af sted med Mogens, men for at gøre det kort, så fangede jeg intet, og forbliver dermed uden en fanget laks i 2021. Jeg mistede to laks, det blev det hele.

På denne tur fangede Mogens en laks på 72 cm på Gryde å-strækket, da solen stod op. Derudover mærkede han heller ikke noget. Vi fiskede ved Gryde å, Vemb og ved Idom å.

5.aug

Hjalte og jeg tog et par timer til en meget lav Storå og fiskede fra kl 16-20 ved Gryde å og Bur. Ud over en del aborre, så eller mærkede vi intet.

1.juni

Se referat

12.maj

Jeg var med min ven Christian ved Storå. Vi fiskede hele morgenen og formiddagen i regn – uden held. Strækket ved Strovstrup, Idom å og rensningsanlægget blev fisket uden at vi så eller mærkede noget. Vi fiskede fra ca kl 8-14.30.

1.maj

Jeg var ved Storå med min dreng og min far. 3-4 timer ved Gryde å-strækket. Der mangler vand og derfor var det også svære forhold. En dag med mange fiskere ved åen blev der kun fanget 2 laks i alt. Vi mærkede eller så intet.

16.april